Iubitul Madonnei isi face de cap la petreceri

18 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Iubitul Madonnei isi face de cap la petreceri

Noul iubit al Madonnei risca sa o infurie pe vedeta, facandu-si de cap cu o tanara sexy la o petrecere in Rio, informeaza The Sun .

Brazilianul in varsta de 22 de ani a fost vazut tinand-o cu tandrete de mana pe fotomodelul Luciana Costa, in timp ce dansau lasciv la o petrecere in Rio, orasul natal al lui Jesus.

Se pare ca iubitul Madonnei o tinea pe Luciana foarte aproape de el si ii soptea ceva la ureche, iar unii martori spun chiar ca cei doi s-ar fi sarutat. Madonna, in varsta de 50 de ani, nu l-a insotit pe tanarul de 22 de ani la aceasta petrecere. "Jesus a fost atractia petrecerii. Toate fetele parca au innebunit cand l-au vazut, dar Luciana parea mult mai interesata de el decat celelalte si l-a invitat imediat la dans", declara unul dintre participantii la petrecere.

Un alt martor adauga: "Au dansat foarte apropiat de multe ori. Jesus i-a soptit ceva la ureche si i-a pus mana in jurul taliei. Bause putin si era clar ca urmareste ceva". A doua zi dimineata au fost surprinsi impreuna iesind dintr-o cladire, dar modelul Luciana Costa a declarat ca ea si Jesus Luz sunt doar "doi prieteni vechi care se distreaza".

Aceasta a spus despre petrecere: "Amandoi iubim dansul, asa ca am dansat si am vorbit despre carierele noastre. Duminica am iesit la o plimbare cu niste prieteni comuni. Jesus are multe de cuvinte de lauda pentru Madonna si nu-i pasa ca ea e mult mai in varsta".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod