Iubitul lui Bobbi Kristina Brown este anchetat de poliţişti

Poliţiştii americani au demarat o investigaţie în legătură cu evenimentele care au dus la descoperirea în stare de inconştienţă, sâmbăta trecută, a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, iar iubitul acesteia, Nick Gordon, este considerat principalul suspect, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Mediafax.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru tmz.com că Bobbi Kristina prezenta, la momentul descoperirii sale, o serie de răni, care au stârnit interesul autorităţilor. Natura rănilor nu este cunoscută. Mai multe surse au confirmat însă faptul că Bobbi Kristina ar fi fost tratată cu violenţă în trecut de către iubitul său, Nick Gordon.

Poliţia investighează posibilitatea ca înainte cu o oră de a fi descoperită în cadă, scufundată în apă, Bobbi Kristina să fi fost implicată într-o altercaţie.

11februarie 2012, ziua în care a murit Whitney Houston
Max Lomas, cel care a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă, a sosit acasă la aceasta în jurul orei 9.00, sâmbăta trecută.
Lomas a declarat că a petrecut mai mult timp cu Nick Gordon, dar nu a văzut-o pe Kristina şi că i s-a spus că aceasta era în dormitorul ei. Nick Gordon ar fi dispărut la un moment dat, iar Lomas nu s-a interesat de ceea ce face bărbatul.

Ulterior, după ora 10.00, un angajat al unei companii de cablu a sosit la domiciliul lui Bobbi Kristina Brown, iar Max Lomas i-a permis acestuia accesul în casă, în condiţiile în care nu ştia unde se afla Nick Gordon. Angajatul companiei de cablu a spus că are nevoie de acces în dormitor, astfel că Max Lomas l-a lăsat în cameră şi a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă.
Lomas a strigat după Gordon, care a sosit în fugă şi a început să execute manevre de resuscitare.

Max Lomas susţine ca Nick Gordon ar fi făcut curăţenie în casă şi ar fi îndepărtat pete de sânge.

Poliţiştii i-au interogat pe Nick Gordon şi pe Max Lomas şi vor să vorbească din nou cu Lomas, dar avocatul bărbatului a cerut ca clientului său să i se acorde imunitate înainte de a vorbi din nou. Până vineri dimineaţa, Max Lomas nu obţinuse imunitate şi nici nu vorbise din nou cu poliţiştii.

Nick Gordon şi-a angajat de asemenea un avocat.

Pe de altă parte, rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit cărora Bobbi Kristina Brown, fiica lui şi a regretatei cântăreţe Whitney Houston, ar fi fost deconectată de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale.
Acesta a mai spus că speră că Dumnezeu va face un miracol şi îi va salva fiica.

Această idee nu este însă împărtăşită şi de medicii americani, care i-au spus că situaţia medicală a lui Bobbi Kristina nu se va ameliora, iar deconectarea de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale ar fi decizia cea mai potrivită.

Însă Bobby Brown şi familia Houston, care au credinţe religioase profund înrădăcinate, cred că medicii americani nu au luat în calcul miracolele făcute de Dumnezeu, iar cele două familii au asistat în trecut la astfel de "miracole".
Bobby Brown spune că un membru al familiei sale a reuşit să revină la viaţă după ce a petrecut opt zile într-o comă profundă, relatează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod