Italianul parasit de Tila Tequila va avea show la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
Italianul parasit de Tila Tequila va avea show la MTV

Fiind eliminat de Tila Tequila in show-ul care a facut senzatie in SUA, dar si in Romania, "A Shot At Love With Tila Tequila", italianul Domenico Nesci nu renunta la ideea de a-si gasi jumatatea si vine la MTV pentru a-si face un show "vero", plin de pasiune.

Romantic din fire, Don Juan-ul Italiei participa la "That’s Amore", reality-show-ul difuzat la MTV in fiecare miercuri, de la ora 22:00, si in reluare, sambata, de la ora 23:00, in care 15 fete vor incerca sa-i cucereasca inima italianului, ajungand sa fie prezentate mamei lui in Italia.

Domenico a cucerit inima tuturor telespectatorilor prin aparitia lui la MTV intr-un costum de baie tanga din spandex, asa ca italianul promite ca si de aceasta data isi va da frau imaginatiei si va crea o serie de probe trasnite pentru concurente.

In lupta pentru barbatul dorit, tinerele se vor confrunta cu situatii care mai de care mai provocatoare, bataile cu perne sau cu castroanele cu spaghetti fiind "meciurile" preferate ale italianului.
Si pentru ca meniul sa fie complet, Domenico Necsi si-a luat un ajutor de nadejde: un alt fost concurent de la "A Shot at Love with Tila Tequila", cowboy–ul Ashley s-a imprietenit atat de bine cu Domenico incat a decis sa il ajute pe acesta cu sfaturi in alegerea fetei perfecte.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod