Istoria se repeta: Jorge, transformat in Beyonce

Jorge a interpretat atat de bine rolul lui Beyonce in sezonul din 2012 al emisiunii “Te cunosc de undeva”, incat sambata seara va fi din nou provocat sa intre in pielea celebrei artiste.
Momentul special va avea loc in cadrul unei noi editii a sezonului GOLD “Te cunosc de undeva”. Artistul roman a acceptat propunerea si a repetat in aceasta saptamana piesa si coregrafia pe care le va pune in scena in fata a milioane de telespectatori.

Pentru acest rol, Jorge s-a lasat pe mainile specialistilor in machiaj, si-a pus peruca blonda, s-a urcat pe tocuri de 14 centimetri, a imbracat o rochie sex, si, cu acest nou look extravagant, va interpreta una din piesele cunoscute ale indragitei vedete de peste ocean.

“Este foarte de greu sa o imiti pe Beyonce, pentru ca este un artist atat de complex.
Nu doar ca are o voce fenomenala, dar se si misca senzational pe scena. Sper sa va placa ce veti vedea sambata seara”, a declarat Jorge.

Jorge participa in aceasta toamna la sezonul GOLD “Te cunosc de undeva”, ce ii include pe cei mai de succes concurenti din sezoanele precedente. Artistul a castigat editia in care l-a imitat impecabil pe Freddie Mercury si a impresionat publicul apoi ca si Elena Gheorghe sau Shaggy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod