"ISME, să înţelegem moda", lansare la Gaudeamus

16 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza

Joi, 18 noiembrie, începând cu ora 18.oo, în cadrul târgului Gaudeamus va avea loc lansarea cărţii "ISME, să înţelegem moda", în prezenţa autoarei Mairi Meckenzie.

Aceastã carte se constituie într-un ghid ilustrat al curentelor sau ... ismelor care au modelat moda occidentalã din secolul al XVII-lea pânã în prezent. Curentele cuprind perioade diverse, de la rococo şi romantism, trecând prin orientalism, dandy-ism, prerafaelism, modernism, hollywoodism, minimalism şi glam, la grunge şi utilitarism.
Este modul ideal de a ne familiariza cu fascinanta lume a modei, mai ales cu curentele secolulului XX şi ale începutului de secol XXI.

Seria "...ISME" este o serie de ghiduri ilustrate, pline de informaţii, care vã prezintã cele mai importante tendinţe şi mişcãri care au conturat evoluţia picturii, arhitecturii, modei şi a religiilor. Scrise concis, cărăile beneficiazã de un format compact, organizând informaţiile cronologic æi combinând ilustraţiile, diagramele şi fotografiile, pentru a scoate în evidenţă legãturile dintre personalităţile cheie şi termenii definitorii pentru fiecare domeniu abordat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod