Irina Loghin, internată la Spitalul Militar din Bucureşti

Cântăreaţa e internată la Spitalul Militar din Bucureşti, unde i se fac investigaţii, însă interpreta se simte bine, a declarat pentru Mediafax fiica artistei, Irinuca.
Cântăreaţa e internată la Spitalul Militar din Bucureşti, unde i se fac investigaţii, însă interpreta se simte bine, a declarat pentru Mediafax fiica artistei, Irinuca.

Potrivit Realitatea TV, interpreta de muzică populară, în vârstă de 73 de ani, a suferit o comeţie cerebrală. Irina Login este conştientă, iar starea sa este stabilă. În acest moment este supusă mai multor controale medicale. Cel mai probabil, cântăreaţa va fi externată în maximum trei săptămâni şi cu siguranţă va urma un tratament.

"A fost internată alaltăieri (miercuri, n.r.).
Este bine, poate să vorbească, comunică. Nu i s-a pus un diagnostic"
, a spus fiica Irinei Loghin.

Marius Marinescu, prieten de familie al cântăreţei, a declarat că starea artistei este stabilă: "Trebuia să vină astăzi în parcul IOR pentru un eveniment, lansarea unui proiect pilot pentru sterilizarea, dresarea câinilor comunitari şi adopţia lor. Dânsa nu a putut să vină. Din păcate, am vorbit la telefon. A avut un atac cerebral. Doamne ajută! Este spre bine. Sperăm ca în 2-3 săptămâni să poată din nou să ne bucure cu vocea domniei sale de aur".

Irina Loghin s-a născut în comuna Gura Vitioarei şi a urmat Liceul de Artă la Bucureşti şi Şcoala populară de artă la Ploieşti.
A debutat în 1963 şi a fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru şi Ciprian Porumbescu. Ea are la activ numeroase turnee, albume şi spectacole.

Artista are doi copii, Ciprian şi Irinuca.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tita miron pe 19 Mai 2012, 10:21
    irina loghin

    ii doresc doamnei irina loghin insanatosire grabnica!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod