Irina Loghin este cel mai mare fan al lui Radu de la Bosquito

Facebook Twitter Comenteaza
Irina Loghin este cel mai mare fan al lui Radu de la Bosquito

Pe Irina Loghin toata lumea o cunoaste drept doamna cantecului popular romanesc. Cu toate acestea, cantareata le-a pregatit o surpriza telespectatorilor Romantica. Duminica, 20 iulie, incepand cu orele 12:00, Nicoleta Voica si Marius Ciprian Pop, moderatorii emisiunii "Duminica prietenilor", ii vor provoca pe interpretii de muzica populara sa demonstreze ca pot canta si un alt gen de muzica.

Pentru prietenii ei, Irina va canta melodia celor de la Bosquito: "Cand eram baiat acasa".
Chiar daca ne-a obisnuit sa o vedem imbracata in costum popular, de aceasta data, pe platoul de la "Duminica prietenilor" , Irina va veni imbracata intr-un costum alb, cu o palarie. Motivul pentru care cantareata a ales aceasta melodie este admiratia pe care i-o poarta lui Radu. Irina este un mare fan al solistului de la Bosquito.

O melodie dintr-un alt registru decat cel popular a ales sa interpreteze si Daniela Condurache. Aceasta va canta piesa celor de la HiQ, "Gasca". Irina ii va imita pe Margareta Paslaru, Ioanela Prodan sau pe Benone Sinulescu, alaturi de care va interpreta la Romantica piesele care i-au consacrat.

Si tot la "Duminica prietenilor", Irina va canta dupa foarte mult timp alaturi de fiica ei, Irinuca.
Aceasta s-a indepartat de cantec si nu a calcat pe urmele mamei ei, desi i-a mostenit talentul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod