Ion Coteanu, tatăl Marijuanei: "Dana delirează, spune că l-a cunoscut pe Iisus"

Starea artistei îl îngrijorează pe tatăl ei. În ultima vreme, Marijuana vorbeşte foarte mult despre religie, relatează ziarul Click!.

Starea artistei îl îngrijorează pe tatăl ei. În ultima vreme, Marijuana vorbeşte foarte mult despre religie, relatează ziarul Click!.

Ion Coteanu susţine că fiica sa a renunţat la medicamente: "Are halucinaţii, trece brusc de la o stare la alta. Acum plânge, acum râde, în doar câteva secunde. În perioada Paştelui îi este foarte rău. Vorbeşte tare, vorbeşte aiurea, vorbeşte despre Biserică, spune că l-a cunoscut pe Iisus, că face minuni ca Iisus. Trebuie internată!", a spus tatăl Danei Coteanu, alias Marijuana, pentru emisiunea "Drept la ţintă".

"Abia îşi plătesc chiria, nu ar fi în stare să ducă o familie.

Medicul i-a recomandat să nu facă vreun copil. Dacă îi dau ceva, îi dau Danei, nu lui. El are o mulţime de joburi, dar nu are bani să-şi achite chiria", a spus tatăl Marijuanei despre iubitul ei.

"Am cerut-o de soţie, s-ar putea ca în septembrie să facem nunta", a spus Sebi. Acesta a confirmat starea precară a Danei: "Doctoriţa i-a spus să reînceapă tratamentul. În prima zi m-am speriat, devia de la un subiect la altul. A avut trei zile de comportament ciudat."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod