Ioana Maria Moldovan revine la pupitrul știrilor, prima ei dragoste

Primăvara anului 2016 aduce o nouă provocare pentru Ioana Maria Moldovan care va prezenta în week-end noul jurnal Focus de la ora 14.00. Astfel, vedeta tv revine la prima ei dragoste, știrile.
Ioana Maria Moldovan se va alătura echipei Focus într-un nou jurnal care este difuzat în week-end de la ora 14.00. "Primăvara, anotimpul meu preferat a venit anul acesta cu proiecte noi și frumoase, proiecte de suflet. Pe 5 martie, iată că mă reîntorc la pupitrul știrilor. Sunt din nou la știri, după un deceniu. Se pare că prima dragoste, nu se uită niciodată!" spune vedeta.

Ea recunoaște că are emoții pentru că este un nou început și de abia așteaptă prima ei ediție de Focus: "Abia aștept să mă reîntâlnesc cu telespectatorii și să le aduc în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14:00, un nou jurnal Focus, pe Prima Tv.
Nu pot să nu amintesc și de un alt proiect de suflet, Școala de Televiziune Junior. De acum înainte sfârșitul de săptămână va fi unul plin pentru mine, ceea ce nu poate decât să mă bucure.
"

Pe lângă Focus 18, principala emisiune informativă a zilei, telespectatorii vor putea urmări de luni până duminică încă o ediţie Focus, la ora 14:00, prezentat de luni până vineri de Livia Graur iar sâmbătă și duminică de Ioana Maria Moldovan. 

În fiecare zi, ții pasul cu lumea la jurnalele Focus, într-o nouă prezentare, de la ora 14:00, 16:30, 18:00 și 23:45!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod