Inscrie-te la Concursul International de Design Jumpthegap

Facebook Twitter Comenteaza
Inscrie-te la Concursul International de Design Jumpthegap

Pentru al treilea an la rand se organizeaza Centrul de Design de la Barcelona, un concurs international pentru tinerii designeri, arhitecti si decoratori. Anul acesta, Concursul International de Design Roca se adreseaza persoanelor care doresc sa creeze pentru viitor.  

Acest concurs ofera profesionisitilor si studentilor la arhitectura si design, sub 35 de ani, sansa de a crea si concepe solutii inovatoare si produse adiacente pentru baie. "Jumpthegap" este o propunere de competitie creativa ce prezinta concepte inovatoare pentru baie, percepand inovatia ca pe anticiparea nevoilor si dorintelor publicului sau, insa si ca pe transformarea viselor si dorintelor in realitate.

Programul concursului


  • Perioada de inregistrare: pana la 31 decembrie 2008.
  • Predarea lucrarilor: pana la 13 martie 2009.
  • Selectia proiectului castigator: aprilie 2009.
  • Ceremonia de premiere: septembrie 2009, la Targul 100% Design din Londra

Se poate inscrie in acest concurs oricare cetatean roman nascut dupa 1 ianuarie 1974, care lucreaza sau studiaza in domeniul arhitecturii si al designului interior – pentru mai multe detalii, contactati Diana Preda: diana.preda@ro.roca.net sau 0749.075.174. Mai multe detalii legate de concurs gasiti la www.jumpthegap.net.

Proiectul castigator va fi premiat cu 5.000 Euro si va fi prezentat de catre Roca la Targul 100% Design de la Londra.
De asemenea, proiectul si autorul acestuia vor fi prezentati publicului printr-un program sustinut de comunicare strategica in timp ce Roca va analiza fezabilitatea proiectului astfel incat sa-l transforme intr-un prototip daca acest lucru este posibil.

Juriul celei de a 3-a editii a Concursului International de Design organizat de Roca va fi prezidat de arhitectul britanic Richard Rogers si va fi format din arhitectul spaniol Carlos Ferrater, directorul revistei Intramuros Chantal Hamaide din Franta, desigenrul elvetian Alfredo Haberli, arhitectul britanic John Pawson, designerul italian Alberto Meda, arhitectul spaniol Carlos Lamela, designerul britanic Hector Serrano si directorului Centrului de Design Roca  Josep Congost din Spania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod