Inna, pe locul intai in topul Billboard Hot Dance Airplay

7 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Inna, pe locul intai in topul Billboard Hot Dance Airplay

Piesa "Hot" s-a clasat pe primul loc in topul Billboard Hot Dance Airplay, clasament care monitorizeaza cantecele din genul electronic dance care sunt difuzate de radiourile din SUA, potrivit Mediafax.

Piesa artistei de 23 de ani se bucura pentru prima data de un loc intai intr-un top din SUA, dupa ce a avut succes si in Spania, Belgia, Ungaria si Olanda.

In primavara anului trecut, Inna a semnat un contract cu casa de discuri americana Ultra Records, un cunoscut label independent din New York, axat pe muzica electronica si dance, ce mai are in portofoliu artisti precum Armin van Buuren, Dannii Minogue, Fedde Le Grand, Kraak & Smaak, Morcheeba, Panjabi MC, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Tiësto, Timo Maas, Tom Novy, dar si romanii Alina Puscau, Akcent si O-Zone.

"Hot" a stationat timp de trei saptamani pe prima pozitie a topului Nielsen Airplay din Romania, hitul fiind difuzat si in Rusia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia si Olanda, iar in Spania a primit un Disc de Platina pentru peste 40.000 de descarcari ale cantecului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod