Inna, in competitia pentru "Best European Act"

de Ileana Voicu Ghinea, 13 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Inna, in competitia pentru

In cadrul evenimentului "Best Romanian Act", Inna, proaspat lansata in muzica, a primit marele premiu. Acesta a ajuns in mainele artistei chiar in aceasta dimineata in studioul matinalului Pro Fm, prezentat de George Vintila si Claudiu Sara.

"Mi-am dorit foarte mult acest trofeu si iata ca l-am obtinut. Le multumesc foarte mult celor care m-au votat si sper sa fie alaturi de mine si in continuare"
, a declarat Inna.

Piesa "Hot", cu care Inna a triumfat in fata unor artisti precum Smiley, David Deejay feat Dony, Puya feat George Hora si Tom Boxer feat Jay, a obtinut cele mai multe voturi, astfel ca Inna a intrat in cursa pentru marele trofeu "Best In Europe", alaturi de castigatorii a 21 de regiuni din Europa.     

Votarea pentru "Best European Act" incepe azi si va continua pana pe 2 noiembrie, cand vor fi anuntati primii cinci artisti care au adunat cele mai multe voturi.
Castigatorul va fi anuntat live pe 5 noiembrie in cadrul MTV Europe Music Awards 2009 din Berlin, show ce va difuzat in direct la MTV Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Voteaza INNA pentru ROMANIA! pe 28 Oct 2009, 11:37
    INNA FOR BEST EUROPEAN ACT!

    Inna pentru Romania! Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards, este cel mai bun produs muzical al momentului si face cinste Romaniei in tari ca Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia. Suntem fani, ii ascultam muzica, ii apreciem interpretarile si show-urile si vrem ca Inna sa reprezinte Romania in Europa. Intra pe SITE si voteaza Inna , poti utiliza inclusiv http://ema.mtv.ro/, www.mtvema.com si WAP la m.mtvema.com.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod