Inna a făcut senzaţie la Paris

de Ileana Voicu Ghinea, 1 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Inna a făcut senzaţie la Paris
În ultimul an, Inna a devenit o prezenţă constantă în peisajul muzical francez. Reuşită este cu atât mai semnificativă cu cât piaţa franceză este renumită ca fiind conservatoare, reticentă la tot ce vine din afară. Apreciată pentru vocea puternică şi apariţia fragilă dar foarte senzuală, cântăreaţa s-a situat săptămâni la rând în fruntea clasamentelor radio. Succesul înregistrat în rândul publicului a propulsat-o pe prima pagină a ediţiei franceze a FHM, aducându-i şi participarea în cadrul a două dintre cele mai importante evenimente ale scenei muzicale europene, "Concert pour la Tolerance" şi "Starfloor".
 
 
În cazul primului eveniment, INNA a ţinut capul de afiş în cadrul unui show cu o audienţă estimată la peste 30 de milioane de telespectatori.  
 Starfloor 2010 va avea loc în acest weekend la Paris, pe celebrul stadion Bercy. Aici INNA se va întâlni cu Kylie Minogue, Kelly Rowland şi mulţi alţii.  
 
Zâmbetul ei chic şi energia de care dă dovadă de fiecare dată i-a făcut pe ziariştii francezi să o considere una dintre cele mai pasionale figuri ale muzicii contemporane.
Ei sunt de părere că miniona brunetă va "deschide noi porţi, seducând scena muzicală internaţională".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod