Informatii si tendinte importante pentru miresele din 2015!

Ai decis sa faci pasul cel mare in acest an? Iata cateva informatii care iti vor fi extreme de utile.

Principala tendinta a anului 2015 in wedding planning este Glamour all white, subliniaza Carmen Ionita, wedding planner.  Trendul presupune urmarirea unor linii simple iar rezultatul va fi o nunta eleganta si stralucitoare, cu o tenta clasica imbinata cu un strop de stralucire de la Hollywood. Astfel, ceremonia prin care iti vei incununa povestea de iubire va avea un decor feeric, de poveste, accentuat cu ghirlande de cristal care arunca sclipiri jucause, perle delicate si materiale pretioase.

 

Daca alegi o astfel de tematica, vei descoperi cu uimire cate alegeri ai la dispozitie, in special in ceea ce priveste aranjamentele florale. Nu gresesti daca optezi pentru unele clasice, compacte obtinute in totalitate din flori albe. In acelasi timp, poti alege aranjamente centrale sau pentru prezidiu cu un aer futurist, sustinute de tije inalte, evidentiate prin jocuri de lumini si umbre sau accesorizate in cele mai surprinzatoare moduri.

Revista Nunta by Carmen Ionita este cel mai bun prieten al tau!

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea evenimentelor de gala si sute de petreceri spectaculoase in portofoliu, Carmen Ionita este un nume de referinta in industria de wedding planning.

Este apreciata pentru conceptele inovatoare si pasiunea pentru detalii, fiind una dintre  cele mai consecvente si ambitioase prezente din piata de profil. Revista ce ii poarta numele este o formula de succes ce combina jurnalismul solid cu experienta specialistilor ce croseteaza evenimente de poveste.

Revista Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio. In plus, continutul editiei print este completat de informatii disponibile online pe www.revistanunta.ro.

Continului editiei online este 100% gratuit si este darul de nunta pe care Carmen Ionita il ofera mirilor sai.

Toate florile sus!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod