India, următoarea destinație a vizitatorilor din Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City vă invită în perioada 26-28 iulie într-o călătorie incitantă în India, parte a destinațiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural.
Europa, India, China, America de Sud, România... Călătorește și întâlnește culturi din toată lumea!

Băneasa Shopping City vă invită în perioada 26-28 iulie într-o călătorie incitantă în India, parte a destinațiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural.  


India, țara cu cea mai densă populație după China (336,5 loc/km²) fascinează în permanență datorită combinațiilor uluitoare pe care le oferă: bogație, sărăcie, experiențe spirituale profunde și Bollywood. Românii iubesc și caută experiențele oferite de India: de la yoga la medicina ayurvedică, de la costume la muzică, de la arome la faimoasele plaje din Goa.


În acest weekend vizitatorii centrului comercial vor descoperi India prin: demonstrațiile de îmbrăcat sari-uri, muzica sitarului, tatuajele cu hena și scriitura hindi.

Victor Marius Beliciu este Președintele Institutului Cultural Indian “Tansen”, exponent al școlii "Senia Gharana" și discipol al maestrului de faimă internațională Padmabushan Pandit Debu Chaudhuri. În India, Victor a studiat sitarul timp de 6 ani, concertând atât la numeroase evenimente internaționale cât și pentru diverse personalități și înalți demnitari. În acest weekend este invitatul special al Băneasa Shopping City și va putea fi ascultat  sâmbătă, 27 iulie de la ora 16:30 până la ora 17:00.

Reena Singh este indiancă și coregraf al dansului clasic indian.
Studiază stilul Bharatanatyam aparținând școlii Kalakshetra din New Delhi. Reena va veni în Băneasa Shopping City sâmbătă și duminică începând cu ora 15:30 pentru a ne dezvălui care sunt pașii în a îmbrăca un sari și cum se poartă minunatul veșmânt din mătase.

Cristina Iacob este meșter în arta picturii cu henna și studentă la Universitatea de Arte din Bucureşti. Cristina vine în centrul comercial sâmbătă și duminică începând cu ora 16:00 și își propune ca fiecare vizitator care se va picta cu henna să plece din mall cu ceva nou descoperit nu numai despre o artă indiană, dar şi despre sine.

Varga Hilda Hedvig are 22 de ani și este absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Engleză-Hindi.
Vineri 26 iulie ea va preda cateva lecţii simple de scriere în Hindi.

Dana Rogoz, va fi alături de Băneasa Shopping City și revista The One, duminică 28 iulie, orele 16:00 la Eye FI Cafe Bar din Grand Cinema Digiplex pentru a povesti despre călătoria ei în India. Pasionată de frumos, fashion și călătorii, Dana o să ne dezvăluie ce reprezintă culoarea, muzica, dansul, spiritualitatea, aromele și farmecul Indiei.

Te așteptam și pe tine să descoperi India alături de noi: http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/

Festivalul Multicultural al verii va continua în China, America de Sud și România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod