Incident pe scenă: Cornelia Catanga a întrerupt concertul saxofonistului Kenny Garrett

Interpreta de muzică de petrecere a urcat pe scenă şi a întrerupt pentru câteva momente concertul susţinut, joi seară, la Sala Radio din Bucureşti, de cvintetul condus de cântăreţul american de jazz Kenny Garrett, câştigător al unui premiu Grammy.

După aproximativ 25 de minute de la începerea concertului, Cornelia Catanga a urcat pe scenă încercând să ofere flori muzicienilor americani, deşi piesa pe care o interpretau în acel moment nu se încheiase.

Aceştia au refuzat florile, dar cântăreaţa de muzică lăutărească a început să arunce cu petale de trandafiri peste pianistul Vernell Brown şi basistul Corcoran Holt. Vizibil deranjat de incident, saxofonistul Kenny Garrett s-a oprit şi a rugat-o să părăsească scena, dar aceasta a continuat să se plimbe prin spatele muzicienilor oprindu-se în cele din urmă lângă pian, relatează Mediafax.

După aproximativ două minute, în condiţiile în care în sală nu era prezent niciun reprezentant al forţelor de securitate, câştigătorul premiului Grammy a lăsat saxofonul pe podea şi a condus-o personal pe Cornelia Catanga în afara scenei.

La finalul unui concert extraordinar de aproximativ o oră şi jumătate, care a ridicat publicul în picioare, solista de muzică lăutărească a urcat însă din nou pe scenă.

Cu un buchet de trandafiri albi şi roşii, ea s-a îndreptat către Kenny Garrett care a refuzat-o politicos încă o dată. Cornelia Catanga a reuşit totuşi să îl sărute pe obraz. "Toată viaţa mi-am dorit să mă pup cu fraţii mei de culoare. Poate nu îi plac florile", a spus Catanga la microfonul sălii, în ciuda eforturilor amfitrionului evenimentului de a evita acest lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod