Inceperea noului an pentru Sonia Trifan vine intotdeauna cu o mica schimbare si infrumusetare!

De curand creatorea de moda a trecut pragul cabinetului domnului doctor Ion Zegrea,dar nu pentru controlul periodic al rinoplastiei,ci pentru un contur si volum al buzelor!

Nasul este elementul central al fetei si prin urmare are o importanta estetica deosebita, de aceea Sonia a apelat la iscusinta dlui Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Operatia a durat 3 ore si a implicat mai multi pasi operatori: osteotomii laterale pentru ingustarea nasului, reducerea cocoasei, sustinerea aperturii si a proiectiei nazale  cu grefe de cartilaj septal, definirea varfului nasului.

Rezultatul a putut fi evaluat dupa 6 saptamani de la operatie cand pielea s-a mai dezumflat iar nasul a devenit mai suplu si mai frumos.

Sonia este extrem de incantata cu noul aspect si pentru faptul ca s-a recuperat atat de repede si fara de nici o urma.

"Corectia functionala si estetica a nasului, rinoplastia, este una dintre cele mai cerute interventii chirurgicale estetice fiind o interventie complexa din punct de vedere tehnic, ce reda un aspect fizic placut si cel mai important in nenumarate cazuri, increderea în sine" ne povesteste Dl. Dr Ion Zegrea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod