Incepe Tuborg Green Fest

de Ileana Voicu Ghinea, 31 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Incepe Tuborg Green Fest

In perioada 4 - 6 septembrie, in Parcul Izvor, se va desfasura Tuborg Green Fest, un festival care se va bucura de prezenta a peste 60 de artisti, dar si 15 tipuri de bere internationala care vor fi puse la dispozitia publicului. Guano Apes, Chicane, The Herbaliser sau The Crystal Method sunt o parte dintre artistii prezenti pe line-up-ul festivalului.

In cadrul editiei din acest an, prima zi va fi Electro, avandu-i pe Chicane cap de afis, Guano Apes va fi headliner in Ziua Fusion Rock, iar festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi Romanian Pop-Rock, in care Stefan Banica isi va invita "prietenii" intr-un show de exceptie.
Alaturi de acestia, line-up-ul festivalului ii mai cuprinde si pe The Herbaliser, The Crystal Method, Zdob si Zdub, Suie Paparude, AB4, Vita de Vie, Sensor, Mandinga si Publika.

Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei si, nu numai, alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia.


Publicul va avea acces gratuit la acest festival.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod