Incepe sezonul al doilea din serialul "24"

Facebook Twitter Comenteaza
Incepe sezonul al doilea din serialul

Incepand din 20 septembrie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 23:00, B1 va difuza seria a doua a serialului "24", o productie premium marca 20-th Century Fox.

Construit in jurul unui truc tv revolutionar - se intampla in timp real, fiecare episod imaginand o ora dintr-o singura zi (24 de episoade) - serialul,  ajuns in statele Unite la seria a saptea, se bucura de un imens succes.

In SUA, media de telespectatori pentru un episod din sezonul doi a fost de peste 11 milioane, inregistrand o crestere de 50% fata de prima serie.
Actorul Kiefer Sutherland, care detine rolul principal, cel al agentului american implicat in lupta antiterorista, este si producatorul filmului.

In finalul primului sezon, difuzat anul trecut de B1, agentul Jack Bauer, seful unei echipe de elita CIA, reuseste sa dejoace planul de asasinare a candidatului la alegerile prezidentiale, senatorul David Palmer. Acest succes profesional remarcabil este, totusi, anulat de uciderea sotiei sale in tumultul evenimentelor generate de disparitia fiicei lor, Kim.

Cele 24 de ore ale sezonul doi aduc in prim plan noi provocari: in timp ce tatal (Jack Bauer) si fiica regasita (Kim) lupta sa faca fata traumei generate de aceasta pierdere, in viata agentului isi face aparitia o femeie superba care reuseste sa-i atraga atentia.
In aceeasi perioada, Jack este convocat de Presedintele Palmer la o noua actiune extrem de importanta, menita sa stopeze un alt complot terorist de anvergura mondiala.

Serialul "24" detine un palmares impresionant: 2 Golden Globe (in 2002 pentru cel mai bun actor si in 2004 pentru cel mai bun serial de televiziune) si 17  Premii Emmy (pentru cel mai bun serial, cel mai bun actor principal, coloana sonora, imagine) - ajunsa la al saptelea sezon de difuzare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod