Incepe Recicloniada

de Georgiana Dorobanțu, 15 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Incepe Recicloniada
In cadrul programului "Capitala creste Verde" si al campaniei "Tu faci Bucurestiul", Primaria Muncipiului Bucuresti si Apa Nova Bucuresti ofera o zi intreaga bucurestenilor, vineri, 16 iulie, in Piata George Enescu, pentru colectare si reciclare, dar si un concert SISTEM. Asociatii si ONG-uri specializate vor pune la dispozitie informatii si recipiente pentru colectarea tuturor tipurilor de deseuri reciclabile.

De la ora 12:00 demareaza actiunea de colectare a deseurilor cu sprijinul Romprest, Eco-Rom si Ecoteca care vor instala recipiente de colectare pentru toate tipurile de deseuri: Hartie/Carton, Plastic, Sticla, Metal, Electrice si Electronice, Baterii, Becuri si Neoane, Cartuse si Tonere.


De la ora 19:00, atitudinea eco este rasplatita cu muzica de calitate: Dj Dan Bazix si Dj Dudawles vor incalzi atmosfera in ritmuri de Drum&Bass, iar de la ora 21:00 trupa Sistem, recunoscuta pentru implicarea in actiunile ecologice, va oferi un concert tuturor bucurestenilor prezenti.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod