Incepe Euro 2008 la TVR

Facebook Twitter Comenteaza
Incepe Euro 2008 la TVR

Primul weekend dedicat de TVR Campionatului European de Fotbal 2008 incepe de vineri seara, 6 iunie, cu talk-show-urile Euro-Staruri si Euro-Show, transmise în direct de TVR 1, de la ora 20:15, respectiv 21:10.

Producatorii si moderatorii Radu Naum si Tudor Furdui vor fi cei care vor introduce telespectatorii in atmosfera competitiei fotbalistice. Cei doi vor oferi informatii cu ajutorul colegilor comentatori si reporteri, care sunt deja in Elvetia si Austria si care au pregatit materiale pentru TVR din cantonamentul nationalei noastre.

De asemenea, TVR 1 va realiza transmisiuni in direct din Austria si Elvetia, iar telespectatorii vor putea urmari informatii si comentarii de la invitatii din studio, Dumitru Dragomir, Cornel Dinu, Gheorghe Hagi si jurnalistii Cristian Geambasu, de la Gazeta Sporturilor, si Dan Filoti, de la ProSport.

Incepand de sambata, intreaga grila a TVR 1 va fi adaptata marii competitii.
Pe langa transmisiunile in direct ale meciurilor, principalul post al televiziunii publice difuzeaza jurnalele Euro-stiri (13:50 si 17:45), prezentate, pe rand, de Oana Frigescu si Alina Alexoi, si talk-show-urile Euro-Staruri (21:00) si Euro-Show (23:45), moderate, alternativ, de Radu Naum si Tudor Furdui.

In plus, Marius Florea Vizante ii are invitati la Cafeneaua astrelor de sambata, 7 iunie, de la ora 14:20, pe Tudor Furdui, moderator la Euro-Staruri si Euro-Show, impreuna cu sotia lui, Brigitte, si pe Iurie Darie, Ducu Darie si Anca Pandrea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod