Incep pregatirile pentru prima parte din "Harry Potter and the Deathly Hallows"

22 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Incep pregatirile pentru prima parte din

Tanara actrita Emma Watson, celebra datorita rolului Hermione Granger pe care il interpreteaza in seria de filme "Harry Potter", a dezvaluit, intr-o postare pe site-ul sau oficial, emmawatsonofficial.com, faptul ca deja se pregateste pentru prima parte a filmului "Harry Potter and the Deathly Hallows".

Vedeta in varsta de 18 ani le-a marturisit fanilor ca luni, 26 ianuarie, va avea loc prima intalnire pentru o proba de costume si, posibil, pentru repetitii: "Luni incep pregatirile pentru 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I'."

Watson a declarat ca abia asteapta sa ii revada pe Daniel Radcliffe si Rupert Grint, colegii sai de platou: "Sunt foarte fericita sa ma intorc la filmari. Nu l-am mai vazut pe Dan din vara, de cand a plecat la New York, iar pe Rupert, din toamna. Cred ca voi da o proba de costume si o sa imi fac o programare la hair-stylist, pentru ca parul meu trebuie sa fie de un castaniu mai inchis.".

Actrita a continuat: "Nu stiu sigur daca vom avea si repetitii. Sunt foarte nerabdatoare sa vad daca au mai distribuit pe cineva in film...".

Pelicula "Harry Potter and the Deathly Hallows", ecranizarea ultimului volum din seria scrisa de J.K. Rowling, va fi realizata din doua parti. Filmarile pentru prima parte vor incepe in luna februarie, iar productia cinematografica va fi lansata in noiembrie 2010. A doua parte din "Harry Potter and the Deathly Hallows" este asteptata pe marile ecrane in mai 2011.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod