Inca putin pana la prima majorare a biletelor B'ESTFEST

25 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
A ramas mai putin de o saptamana pana la prima majorare a pretului biletelor de-o zi pentru B'ESTFEST 2009. Cei interesati isi mai pot achizitiona biletul de o zi cu 110 lei pana pe 1 aprilie inclusiv, urmand ca din 2 aprilie acestea se fie disponibile in pre-sale doar la pretul de 130 lei.

In mai putin de o suta de zile se va da startul celei de-a treia editii B'ESTFEST - festival care anul trecut s-a numarat printre cele mai premiate evenimente muzicale din 2008 de catre presa autohtona, fiind declarat totodata "Evenimentul turistic al anului".
B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1 - 5 iulie in aer liber, in cadul complexului Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Thievery Corporation, Patrice si Snails pe 1 iulie, in "Ziua Zero", Moby, Motorhead si Ayo pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand, Klaxons si Alternosfera pe 3 iulie, Santana, The Charlatans, The Ting Tings si Gravity Co pe 4 iulie, Manowar si HolyHell la B’'ESTFEST AFTERSHOCK pe 5 iulie.

Biletele pentru "Ziua Zero", cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod