In premiera in Romania: Smart Memory Bra de la LISCA!

12 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
In premiera in Romania: Smart Memory Bra de la LISCA!

Noutatea absoluta pe care LISCA,compania din Slovenia, o propune femeilor din Romania este sutienul revolutionar Smart Memory.
Sutienul Smart Memory de la LISCA imbina proprietatile spumei inteligente cu efectul natural de  push up care ofera decolteului un aspect fabulos de seducator.

Cupa inteligenta este modelata dintr-o spuma speciala, care reactioneaza la temperatura corpului si se muleaza perfect pe formele fiecarei femei, adaptandu-se particularitatilor unice ale corpului.

Sutienul se confunda cu corpul femeii, fiind perceput natural, ca o a doua piele. Inainte de a-l imbraca, materialul este relativ rigid, dar la atingerea pielii devine moale si confortabil.

Care sunt atuurile sutienului inteligent adus pe piata de compania LISCA!

Smart - sutienul este confectionat dintr-un material inteligent, care se activeaza la temperatura corpului, rezultand un aspect natural.
Memory - cupe "high tech", care iau forma sanilor si o pastreaza chiar si dupa spalarea sutienului..
Push up - efect natural  de ridicare a sanilor.

Deci, de ce sutienul inteligent? Cupele sunt facute din spuma inteligenta, sensibila la temperatura corpului, sutienul luand forma unica a sanilor.
De ce sutienul cu memorie? Datorita spumei high-tech incorporata. Cupele nu se deformeaza deoarece spuma revolutionara le permite sa-si revina treptat la forma initiala - de aceea nu aveti nici o grija privind intretinerea si depozitarea sutienului.

Smart Memory Bra poate fi cumparat de la magazinele SOFIAMAN - unic reprezentant in Romania a firmei LISCA si de pe www.lisca.com/shop.

Compania LISCA a fost fondata in anul  1955. Ascensiunea firmei s-a bazat intotdeauna pe orginalitate si calitate.

Marca LISCA este destinata femeilor care isi doresc mereu mai mult de la lenjerie, femeilor carora le place sa poarte lenjerie atat pentru a-i incanta pe altii, cat si pe ele insele.

Lenjeria LISCA se potriveste perfect cu femeia moderna: romantica, jucausa, indrazneata, ispititoare, tot timpul plina de farmec si stil.

Un avantaj suplimentar al lenjeriei LISCA il reprezinta sortimentul larg de produse, care include, in afara masurilor normale, o selectie extinsa de modele si dimensiuni.

Sub marca LISCA se produce, de asemenea, lenjerie de noapte si costume de baie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod