In noaptea mortii lui Michael, Dr. Murray si-a sunat avocatul inainte de a suna la salvare

de Georgiana Dorobanțu, 26 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
In noaptea mortii lui Michael, Dr. Murray si-a sunat avocatul inainte de a suna la salvare

Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray a fost acuzat noaptea trecuta ca a petrecut 47 de minute vorbind la telefon cu un alt medic, un avocat si un asociat misterios, imediat dupa ce Michael a incetat sa mai respire, informeaza thesun.co.uk.

Murray a intrat in panica si si-a sunat colegul de breasla, medicul Arnold Klein, pentru a-i cere acestuia sfaturi cu privire la situatia in care se afla Michael. De asemenea, acesta a mai vorbit cu un avocat, inainte de a le cere agentilor de paza sa chema salvarea.

Atat Murray, cat si Klein sunt investigati de politie pentru rolul pe care l-au avut in moartea starului, caz tratat ca omucidere.
Murray a sustinut ca a incercat sa-l resusciteze pe Michael, dar documente ajunse la presa dezvaluie faptul ca acesta a avut trei convorbiri telefonice cu o durata totala de 47 de minute chiar in preajma mortii starului.

Dr. Steven Hoefflin, cel care l-a tratat pe Michael timp de 25 ani, a declarat: "Murray l-a sunat pe Klein pentru ca acesta l-a invatat cum sa administreze propofolul. Au fost doua apeluri in acelasi stat si un apel in afara statului. A facut asta pentru ca Michael murise. A incercat sa ascuda totul spunand ca Michael a avut pulsul slab, dar acesta murise".
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod