În luna martie, urmăriți la DIVA filmele de vineri seara!

În luna martie, urmăriți la DIVA filmele de vineri, în fiecare săptămână, la ora 21:00. Vineri, 4 martie, puteți vedea drama Fugari din calea mafiei (Driven Underground, 2015), cu Kristy Swanson, Emily Tennant Lochlyn Munro, despre o mamă singură, silită să fugă pentru a-şi apăra familia, după ce e ameninţată cu moartea.
Pe 11 martie, tot de la ora 21:00, în thrillerul Alegerea Sarei (Mother Of All Lies, SUA, 2015), o adolescentă (interpretată de Francesca Eastwood – fiica celebrului Clint Eastwood) este prinsă în reţeaua minciunilor când descoperă ca mama biologică pe care tocmai a regăsit-o a fost condamnată pentru crimă.

Pe 18 martie vedem thrillerul canadian Fiica mea a fost răpită (Stolen Daughter), cu Andrea Roth, Nicole Muñoz și Matthew Kevin Anderson, în care o detectivă specializată în găsirea copiilor dispăruţi îşi sfidează superiorii în încercarea de a investiga răpirea propriei sale fiice adolescente.
Pe 26 martie Ne vedem în Valhalla! O dramă despre o femeie silită să se întoarcă acasă, la familia ei disfuncţională, şi să se confrunte cu probleme din trecut, după ce fratele său moare.

Urmăriți filmele de vineri seara la DIVA, în luna martie, vinerea, de la ora 21:00!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod