În luna mai dansăm cu Jazzy Jo pe ritmuri de „Maea”

„<> este o piesă efervescentă, funky, care te face să dansezi de fiecare dată când o auzi. Aș vrea ca toți să privim viața ca pe un ring de dans, pentru că dansul este stropul de bucurie și de nebunie de care avem nevoie din când în când.

Nu uitați: luna #maimusic este luna HaHaHa Production”, spune Jazzy Jo.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lansăm o piesă nouă pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], 31 de piese in 31 de zile, 16 artiști, două cd-uri, #maimusic.



Jazzy Jo este o prezență aparte pe piața muzicală din România. Artista reinventează muzica pop, aducând o combinație unică de influențe jazz, swing, R’n’B sau funk.



Alături de echipa HaHaHa Production, în 2012, Jazzy Jo a lansat primul ei single: „Mi-ai intrat în cap”, o colaborare cu Dorian, care a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Acesta a fost urmat de single-urile „A night in Bucharest”, o piesă jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii româneşti din ultimii ani, „Cuba” și „Taci un pic”, o colaborare de succes cu Carbon.

Pentru a vedea clipul piesei „Maea”, click aici: https://youtu.be/KZQTUzSfllM

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod