În luna februarie, gala premiilor OSCAR şi o colecţie de blockbustere se văd la Digi Film

În industria cinematografică luna februarie este una dintre cele mai importante din an: este luna în care se decernează premiile Oscar. Pentru al doilea an consecutiv Digi Film, alături de Digi24, transmite în direct şi în exclusivitate în România, de la Los Angeles, Gala premiilor Oscar. Pe 28 februarie, de la ora 02:00, vom afla cine sunt marii câştigători din acest an. Şi, pentru că suntem în luna Oscarurilor, Digi Film a programat filme care în ultimii ani fie au avut nominalizări, fie au câştigat cel mai râvnit trofeu din industria cinematografică.

“Lupul de pe Wall Street”, cu Leonardo DiCaprio, nominalizat pentru cel mai bun rol principal în 2014, „The Imitation Game: Jocul codurilor”, recompensat cu un Oscar în 2015 pentru cel mai bun scenariu sau “Life of Crime”, film în care joacă Tim Robbins, câştigător al unui premiu Oscar, sunt doar câteva dintre peliculele lunii februarie la Digi Film.

De altfel, în luna îndrăgostiţilor,  canalul de film din portofoliul RCS  & RDS a programat o serie de filme romantice:  “Magie în New York”, “Amor la Roma” sau “Cel mai îndrăgostit bărbat”.
Acţiunea are şi ea locul ei pe micul ecran. Fanii seriei “Divergent” pot revedea, la Digi Film, primele două episoade ale aventurii în care sunt prinşi Tris şi Four,  cu doar o lună înainte de apariţia pe marile ecrane a celui de-al treilea film din serie, “Allegiant”. „Divergent” este difuzat pe 7 februarie,de la ora 20:00, iar “Insurgent”  pe 10 februarie, de la ora 20:00.

Comedia se regăseşte şi ea în grila lunii februarie, la Digi Film. Jennifer Aniston are rolul principal în comedia “Life of Crime”, difuzată pe 13 februarie, la ora 20:00. Ea este răpită de doi criminali ce încearcă să obţină o recompensă bogată din partea soţului.
Doar că planurile lor nu merg cum ar trebui. Tim Robbins, Jennifer Aniston şi Will Forte ţin capul de afiş al peliculei.

Filmul lunii februarie la Digi Film îi are pe Ryan Reynolds şi Ben Kingsley în rolurile principale. După premiera de la cinema, în 2015,  “Self/less” ajunge şi pe micul ecran, în România. Filmul oferă poveste, mister, actorie, efecte speciale şi distracţie. Duminică, 14 februarie, de la ora 20:00.

Canalul de film are onoarea să prezinte, pe 23 februarie, de la 21:35, un film care a făcut furori în 2015 la Oscar. A primit opt nominalizări, dintre care pentru “cel mai bun film” şi “cel mai bun actor în rol principal”, câştigând în cele din urmă pentru “cel mai bun scenariu adaptat”.  “The Imitation Game: Jocul codurilor” spune povestea lui Alan Turing, matematicianul care a reuşit să spargă o serie de coduri de nedescifrat ale armatei germane în Al Doilea Razboi Mondial.
Benedict Cumberbatch, Keira Knightley şi Matthew Goode sunt protagoniştii unuia dintre cele mai bune filme ale ultimilor ani.

Înainte de Gala decernării Premiilor Oscar, Digi Film, difuzează sâmbătă, 27 februarie, de la 20:00, filmul care s-a adus lui Leonardo DiCaprio o nominalizare, în 2014.  “Lupul de pe Wall Street” a fost, de altfel,  marele perdant al ediţiei din 2014 a premiilor.

Programul integral al lunii februarie poate fi consultat pe www.digi-film.ro, precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format .pdf.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod