În Băneasa Shopping City, lasă-te pe mâna specialiştilor la Styling Corner

În prag de primăvară, Băneasa Shopping City le propune doamnelor şi domnişoarelor să se întâlnească la Styling Corner pentru sesiuni de înfrumuseţare, sfaturi, workshop-uri de machiaj, coafură, manichiură, dermatologie şi sport.

În prag de primăvară, Băneasa Shopping City le propune doamnelor şi domnişoarelor să se întâlnească la Styling Corner pentru sesiuni de înfrumuseţare, sfaturi, workshop-uri de machiaj, coafură, manichiură, dermatologie şi sport.

În cele 2 weekend-uri consecutive, pe 03-04 şi 10-11 martie între orele 13:00-20:00, reprezentantele sexului frumos vor fi cu adevărat răsfăţate la Styling Corner. Printre invitaţii din primul weekend se numără: Dana Săvuică, Alex Rădulescu, cunoscut make-up artist ce va face demonstraţii de machiaje profesionale de zi, Luana Ibacka şi consultantul de stil Irina Markovits.



Invitatele speciale sunt: designer-ul Clara Rotescu si stilistul Adina Buzatu, care vor vorbi despre tendinţele acestui sezon. Adina Buzatu va acorda sfaturi preţioase doamnelor şi domnişoarelor despre cum să se îmbrace “la modă” în concordanţă cu vestimentaţia partenerului şi despre ceea ce înseamnă bunul gust în fashion.

Pentru că sportul este important în a ne menţine în formă, Alexandra Piscupescu, multiplă campioană naţională la gimnastică ritmică, va fi prezentă la Styling  Corner şi va vorbi despre stilul de viaţă echilibrat.

De asemenea, surprizele vor fi oferite şi de specialiştii de la Evidence Beauty Salon, Flormar, L’Occitaine, Marionnaud, Sabon, Sephora, Sensiblu, Yves Rocher, Mario Badescu, Help Net si SLA.

Make-up artistul Florina Morăreanu, din partea Melkior va oferi în cadrul evenimentelor desfăşurate în Băneasa Shopping City sfaturi şi sesiuni de machiaj.
Geta Voinea Hair & Beauty Salon vine în întâmpinarea cinefilelor căci la achiziţionarea unui bilet la Grand Cinema Digiplex, în perioada 1-8 martie, vor primi un cupon valabil toată luna martie pentru anumite servicii de înfrumuseţare la preţuri speciale.

Detaliile le găsiţi pe pagina de Facebook a Baneasa Shopping City, acolo unde puteti participa şi la concursul organizat pentru a câştiga, alături de cea mai buna prietenă, o invitaţie la film in Grand Studios valabilă chiar de Ziua Femeii.

Nu vor lipsi surprizele oferite de Clinique si Estee Lauder şi buna dispoziţie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ileana pe 1 Mar 2012, 18:56
    Styling Corner.......horrribila organizarea

    Weekendul trecut am fost si eu la Styling Corner crezand ca va fi ceva deosebit asa cum a fost anul trecut, imi doream sa intru pe mana Getei Voinea sa la stilizeze....in urma cu un an al reusit...fetelor, vreau sa va spun ca organizarea a fost oribila de data asta....anul trecut nu al asteptat atat de mult si personalul s-a purtta frumos cu noi....anul asta m-au pierdut de clienta.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod