Imaginile dezmățului: Sute de englezoaice au întâmpinat noul an cu o beție cruntă

De Revelion, alcoolul a pus stăpânire pe străzile din Marea Britanie. Multe tinere au băut până n-au mai știut de ele, prăbușindu-se pe asfalt.

Se întâmplă ceva ciudat cu englezoaicele: de la o generație la alta, fetele din Marea Britanie par să se prostească din ce în ce mai mult, iar asta direct proporțional cu cantitatea de alcool pe care sunt dispuse și capabile s-o soarbă într-o noapte în care își fac de cap. Și de-ar fi doar o noapte!

Desigur, într-o țară liberă fiecare are dreptul să aleagă cum poftește să trăiască: prinț sau cerșetor, corporatist "spălat pe creier" sau activist "îndârjit împotriva oricărei forme de supunere și manipulare", vegan/vegetarian ori "degrabă vărsător de sânge", educat sau antisocial, încă e loc pentru toată lumea atâta timp cât oamenii își văd de ale lor și nu sar pârleazul pe terenul interzis.

100de apeluri de urgență a primit serviciul de ambulanță din Londra numai în primele 15 minute din noul an
Dar spectacolul grotesc pe care-l oferă de câțiva ani încoace tinerele din Marea Britanie, în special englezoaicele, n-are cum să nu te pună pe gânduri. Aproape în fiecare weekend, de sărbători, după examenele de absolvire și de Revelion, aceste petrecărețe extreme invadează străzile orașelor și se fac praf după ce dau gata cantități industriale de băutură.

Odată trecute de granița restrictivă a majoratului, multe fete iau provocarea beției ca pe o ispravă de toată lauda și sunt de neoprit: unele se îmbracă total nepotrivit, altele se machiază ostentativ, dar un lucru le leagă de la început până la sfârșit: alcoolul. Fetele beau cot la cot cu bărbații, uneori chiar îi întrec, și ajung să zacă pe caldarâm. Asta dacă nu sfârșesc la spital în comă alcoolică.

Anul acesta a fost la fel: milioane de oameni au petrecut Revelionul pe străzi, dar nu toți au intrat în 2015 pe picioarele lor. Sute de tinere au băut până și-au pierdut mințile, au căzut inconștiente pe trotuare sau în mijlocul străzilor, au ajuns la spital și le-au dat de furcă polițiștilor.

Un val de nebunie a cuprins toată Marea Britanie. Potrivit cotidianului Daily Mail, bătăile izbucnite în pub-uri au fost "sarea și piperul" petrecerii, altercațiile soldându-se cu cel puțin doi morți și zeci de răniți. Până la 6.00 dimineața, 90 de persoane au fost arestate pentru diverse infracțiuni, iar printre acestea s-au numărat și câteva tinere înfierbântate de aburii alcoolului. Veți vedea și în imaginile publicate de Daily Mail o astfel de "războinică". Și n-arată deloc bine. În comparație cu "distracția" englezoaicelor, Revelionul românilor a fost o petrecere de copii.

 

Foto: Daily Mail

6 Ianuarie 2015
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Constiinta pe 7 Ian 2015, 09:14
    Indiferent

    Fratilor, indiferent cate Downvote-uri bagati, tot lada de gunoi a Europei suntem "sursa tiganilor", hotii, criminalii si pedofilii Europei. Nu eu o zic, cititi presa straina, casca-ti-va ochii si acceptati naibii adevarul. Suntem un popor praf! Bagati la Downvote-uri cate vreti, tot praf suntem!

    1
    0

  • Constiinta pe 6 Ian 2015, 23:55
    Iar o ardem in pareri?

    Indiferent ce ar face ei sau alta tara ca e superioara noua ca stil de viata si infrastructura nu vad de ce sa ne dam cu pareria. Noi fiind lada de gunoi a Europei, bataia de joc a Europei de Vest si nu numai, pupincuristii Americii, ar trebui sa stim cand sa ne tinem pliscu, adica mereu. Pana nu suntem la fel de evoluati ca ei, macar in infrastructura si economie, ciocu mic.

    0
    3

  • ilie pe 6 Ian 2015, 18:52
    revelion uk

    cind vom avea economia,infrastructura,sistemul de asigurari sociale,puterea militara si prestigiul englezilor,ii vom putea lua la misto.pina mergem sa le spalam batrinii la fund,sa le facem muncile de jos si cu banii cistigati acolo sa ne facem case in romania,sa tacem naibii si sa incercam sa facem in jegul asta de romanie o mare britanie.

    4
    6

  • sandor pe 6 Ian 2015, 16:05
    pix-ul

    nu stiam dece ma doare-n pix,am aflat,au baut fetele din Anglia de revelion,tare bre...

    2
    2

  • Stefan pe 6 Ian 2015, 12:48
    Alcoolul dauneaza grav sanatatii.

    Fata de ei, suntem copii de gradinita sau la ei canta gaina.

    4
    2

  • Minodora pe 6 Ian 2015, 12:34
    Romanii superiori altora

    Ce inseamna sa vezi paiul din ochiul altuia si nu barna din ochiul tau :) Cu siguranta ca e penibil pt. aceste femei, dar dupa faze vazute in Romania numai in cateva saptamani de vizita: sa-ti faci nevoile in parc fara jena in copiilor care se joaca, sa arunci galeata de gunoi pe fereastra, sa umilesti fara nici o vina o batrana (un idiot de medic cu aere) eu zic ca romanii nu prea au dreptul de a critica pe altii.

    6
    9

  • cata pe 6 Ian 2015, 12:16
    visul maro

    frumoasa tara, superbe femei, minunate caractere, civilizatie desavarsita....cam ca in tot restul Europei Occidentale- o frumoasa latrina.

    5
    3

  • vasilica pe 6 Ian 2015, 11:04
    dezmăț

    Asta-i realitatea cu nația asta, au doar principii însă n-au nici un fel de moralitate, au tupeul să vorbească despre români dar ei distrug orice rațiune, ei sunt românii despre care vorbesc și noi suntem englezii care ei se cred, asta-i realitatea

    6
    4

  • ANONIMUS pe 6 Ian 2015, 09:17
    revelionul 2015.

    Daca imaginile sunt din decembrie 2015, trebuie sa sa fi idiot sa sustii asa ceva.Majoritatea "britanicilor" sunt "caucazieni" ca rasa (SIC!).Singura diferenta fata de imaginile date din Rusia,Romania,etc ...este ca absolut toti erau imbracati impecabil pe cand la restul erau imbracati ca niste cersetori.Vezi imaginile cu betivi din toate tarile de pe internet.

    4
    9

  • Provincialul pe 6 Ian 2015, 09:12
    Da

    Bine "zicea" un filmulet: fa cunostinta cu carti... In toata lumea sunt oameni care, oricat de faine si organizate ar fi societatile in care traiesc si oricate posibilitati de petrecere a timpului liber le-ar oferi, ei se plictisesc si o dau pe sprituri... Daca creierul se plictiseste, e clar ca totul se duce pe stomac si ... . Pacat... Astfel de specimene obosite vor trai vesnic in intuneric...

    5
    1

  • bogdadn pe 6 Ian 2015, 08:23
    eh

    mai bine, oricum, decat mine. am stat singura pe fotoliu si am plans. cu sotul in alta camera si copilul tot acolo.casnicia e cea mai proasta inventie, ever.

    4
    10

  • nemesis pe 6 Ian 2015, 07:32
    MULT-LĂUDATA CIVILIZAŢIE BRITANICĂ

    Beau până se pişă pe ele şi cad late...

    7
    4

  • vali pe 6 Ian 2015, 06:37
    Asta este adevaratulUK

    astia sunt ei ca natie

    10
    5

  • rob pe 6 Ian 2015, 06:18
    biaaaatches in UK are nuts !

    eteee d-aia o sa-mi iau nevasta romanca, si sigur anti-alcoolica

    8
    5

  • ionescu n pe 6 Ian 2015, 05:05
    BETIA

    DESGUSTATOR....AU CULTURA....EDUCATIE....SE SIMT SUPERIORI....!....?

    10
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod