Imaginea care a mișcat întreaga lume

de Daniel Dumitrescu, 11 August 2012

Un american a impresionat întreaga lume prin gestul pe care l-a făcut pentru câinele său bolnav, imaginea devenind virală pe internet.

Un american a impresionat întreaga lume prin gestul pe care l-a făcut pentru câinele său bolnav, imaginea devenind virală pe internet.

John Unger, în vârstă de 49 de ani, l-a adoptat pe câinele Schoep în urmă cu 19 ani, alături de iubita sa de la acea vreme, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

În momentul în care relaţia celor doi a luat sfârşit, John a vrut să se sinucudă, însă faptul că l-a avut pe Schoep i-a dat putere să meargă mai departe. În prezent, câinele este bolnav de artrită, iar John îl duce în fiecare zi în apă, pentru a-l ajuta să doarmă. Valurile apei îi calmează durerile, iar animalul adoarme aproape imediat ce este dus în apă.

"Nu cred că aş mai fi aici dacă nu l-aş fi avut pe Schoep.

Fac tot ceea ce pot pentru acest câine", a declarat stăpânul animalului.

Hannah Stonehouse Hudson, fotograf profesionist, a imortalizat momentul în care cei doi se aflau în apă, cu Schoep dormind în braţele stăpânului său, iar imaginea a făcut înconjurul lumii.


Oamenii care au văzut imaginea au donat mii de dolari, iar în prezent Schoep se simte mai bine şi poate fi alături de stăpânul său pentru mai mult timp.

Foto: Hannah Stonehouse Hudson annah Stonehouse Hudson

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mire pe 28 Oct 2013, 22:33
    Ce inseamna ...

    Ce inseamna sa iubesti neconditionat. Ce inseamna dragostea adevarata intre doua fiinte. Asa ceva nu posibil intre oameni, dar este posibil, intotdeauna, intre un om si-un caine... Sanatate va doresc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod