Ilotopie revine la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Ilotopie revine la Bucuresti

Trupa franceza de teatru stradal Ilotopie revine la Bucuresti, in aceasta vara, cu un proiect initiat si sustinut de Institutul Cultural Roman.

Daca in urma cu un an, artistii francezi propuneau o alegorie pe oglinda lacului din Parcul Tineretului, cadrul utopiei urbane semnate de Ilotopie va fi acum carosabilul, iar publicul va fi un public calator. Timp de cinci zile, in perioada 27 - 31 august, rutina unei deplasari prin oras va fi inlocuita, pentru pasagerii a trei autobuze din Bucuresti, cu o experienta artistica inedita.
Un Arboribuz, un High-Life Buz si un Bizarbuz vor presta, pentru bucuresteni, un serviciu insolit: transportul iesit din comun.

Evenimentul este organizat de ICR in colaborare cu Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Formata in anii 1980 in Camargue, intre spatii salbatice si zone industriale, Ilotopie este o companie specializata in actiuni de "dezordine artistica" menite sa revalorizeze spatiul public. Compania reuneste, in jurul Centrului Citron Jaune pe care l-a infiintat in sudul Frantei, creatori, actori, sculptori, dansatori, muzicieni, inventatori, scenografi si cercetatori.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod