Ilinca Vandici, primele cuvinte despre relația cu Liviu Vârciu

Vedeta a spus în emisiunea lui Cătălin Măruţă că între ea şi Liviu nu este nimic fals şi că, deocamdată, încearcă amândoi să-și dea seama dacă se potrivesc.
"Suntem doi oameni care ne cunoaştem de nouă ani de zile. Am ieşit la o cafea, am mâncat ceva împreună şi s-a făcut ditamai tărăboiul. Ne urmăreşte toată presa. Încercăm să ne cunoaştem. E un om bun, curat, sincer, deschis, nu l-am văzut să mintă sau să spună altceva decât ceea ce crede", a spus Ilinca la Pro TV.

"Încercăm să fim împreznă, nu îmi place să forţăm lcururile. Le-am luat uşor şi vom vedea unde vor duce. Eu aşa sunt. Nu mă regăsesc în societatea asta: ne vedem, ne pupăm, dormim împreună. Oamenii se pot domoli. Nu este nimic fabricat, nu păşim cu kilometri la oră în viaţa asta. Îmi place Liviu. Liviu a apărut după ceva vreme de când s-a terminat relaţia dintre mine şi Ciprian", a adăugat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 16 Apr 2014, 11:07
    bravo

    Eu o admir pe Ilinca, este o femeie puternica,hotarata si inteligenta. Am urmarit-o la emisiunea "Wowbiz", unde era invitata lui Madalin Ionescu si a Adelinei Pestritu ( fosta sotie a lui Liviu), dar reactia Ilincai fata de Adelina, nu mi-a placut. Ilinca parca o punea la zid pe Adelina,desi ea fusese totusi sotia noului ei iubit. Un atac psihologic care nu era deloc necesar.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod