Ilinca Vandici încă mai crede în căsătorie: Când se mărită

Vedeta explică de ce nu a făcut până acum pasul spre mariaj şi de ce eşecurile în dragoste nu au determinat-o să renunţe la gândul căsătoriei.
Ilinca Vandici spune că încă mai aşteaptă bărbatul loial, sincer şi familist pentru a-i spune "Da!". "Vreau să cred cu toată puterea că încă mai există bărbați care se ghidează după un set de principii bine trasate şi pentru care căsătoria reprezintă cea mai sănătoasă şi puternică formă de împlinire în viață. Da, am trăit şi experiențe neplăcute în plan sentimental, însă nu constituie azi decât un bagaj de amintiri. Am învățat din fiecare situație în care m-am aflat şi vreau să cred că m-am maturizat şi am devenit mai înțeleaptă şi mai puternică datorită lor", a declarat ea pentru ziarul Ring.

Vedeta a dezvăluit că nu renunţă la visul de a deveni mireasă şi a spus când va face acest pas: "Când voi întâlni un bărbat care să știe să iubească sincer şi necondiționat, să respecte, să fie loial, să creadă, să se regăsească şi să-şi dorească o familie frumoasă, cu siguranţă va deveni soţul meu, indiferent ce nume poartă, ce statut social, ce vârstă și ce experiență de viață are", a spus Ilinca Vandici.

"Îmi sunt suficientă.
E clar una dintre lecțiile învățate. Fiindcă am plecat din mijlocul familiei destul de devreme, am simțit mereu că nu pot fi completă decât cu cineva alături. De aceea m-am dedicat mereu oamenilor de lângă mine, le-am acordat toată încrederea, le-am permis să se apropie de sufletul meu şi uneori am fost dezamăgită. Uşor-uşor, am reușit să mă redescopăr şi să realizez că starea mea de bine depinde de mine"
, a adăugat ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod