Ileana Stana Ionescu a rămas fără casă

Actrița a dorit să aibă o locuință cu o curte, dar s-a ales în schimb cu o mulțime de probleme.

După ce firma cu care a semnat contractul pentru lucrările de construcție i-a garantat că se va muta într-o casă cochetă, artista a achitat un avans de 50.000 de euro.
Lucrările au fost însă sistate după ce constructorii au fost daţi în judecată de o persoană care susţinea că este proprietarul terenului respectiv. Chiar dacă instanţa a stabilit adevărul, casa tot nu este gata, scrie ziarulring.ro.

Din nefericire, aceasta nu este prima problemă de ordin financiar din care marea actriță iese în pagubă.

În urmă cu trei ani, ea a fost înșelată cu 25.000 de euro de angajații unei firme-fantomă de brokeraj. Inițial, aceștia au determinat-o să depună în contul lor 20.000 de euro, apoi încă 5.000, relata site-ul stirileprotv.ro. Fondul de investiții i-a garantat artistei un profit considerabil după numai patru luni de la depunere.

"Ei spuneau că este un profit de până la 30%, dar pe noi nu ne-a interesat asta, pentru că era vorba doar de 3-4 luni! Ei știau suma pe care o avem în cont.
Vroiau să ia toată suma nu numai atât!"
, a declarat Andrei Ionescu, soțul actriței Ileana Stana Ionescu.

Soțul artistei a precizat că în decembrie 2011 au fost abordați prin telefon de angajații unei presupuse firme de brokeraj și că după două săptămâni de insistențe au fost convinși că merită să accepte provocarea de a investi. Ileana Stana Ionescu și soțul ei au fost invitați la sediul firmei-fantomă, unde li s-a garantat că după trei luni banii depuși le vor aduce un profit de cel puțin 30%.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar după ce și-au dat seama că au fost înșelați, cei doi soți au depus plângere la Poliție și la Parchet împotriva falșilor brokeri.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod