Ileana Lazariuc, in "Supravietuitorul"

Facebook Twitter Comenteaza
Ileana Lazariuc, in

Una dintre cele mai frumoase prezente feminine ale showbizului autohton, Ileana Lazariuc, debuteaza intr-un film de lungmetraj romanesc in regia lui Sergiu Nicolaescu, "Supravietuitorul", o productie a carei premiera cinematografica este programata pentru data de 11 aprilie. Din distributie mai fac parte Lucian Viziru, Sergiu Nicolaescu, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Petr Falc, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Loredana, Cristian Motiu si Cristi Iacob.
Aflata in continuare la Paris, Ileana Lazariuc a confirmat ca atat ea, cat si fiul ei se simt foarte bine.

In ceea ce priveste zvonurile care au circulat in ultima vreme despre faptul ca a renuntat la cariera de actrita, Ileana le infirma categoric: "Bineinteles ca voi mai juca, asta, evident, in cazul in care mi se vor propune roluri.".
Ileana a marturisit ca rolul Zaradei pe care il interpreteaza in "Supravietuitorul" ii este foarte drag: "Rolul Zaradei este absolut special pentru mine, a fost o onoare sa lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care il apreciez enorm, mai ales dupa aceasta experienta.
Atunci cand am fost chemata la casting si mi s-a spus despre ce este vorba, n-am ezitat nici macar o secunda. As fi fost nebuna sa refuz acest rol, iar daca domnul Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, as accepta imediat.".
Cu siguranta, cea mai asteptata secventa a filmului este cea in care Ileana Lazariuc apare goala, aceasta fiind prima oara cand actrita renunta la haine intr-un film.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vika pe 2 Apr 2008, 12:51
    Ileana Lazariuc

    felicitari, Ileana! ai mostenit cele mai deosebite calitati ale mamei/Anastasia/, pe care o adoram toti cei din RM, indiferent de virsta si preocupare!!! Multa bafta, sanatate...

    0
    0

  • sidney pe 26 Mar 2008, 12:52
    Bravo Ileana

    Cu asa actori superbi cu siguranta va fi o productie impresionanta...Sergiu Nicolaescu este un geniu iar Ileana Lazariuc...o femeie extraordinara...Mult respect si numai succese pt viitor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod