Iggy & The Stooges isi anuleaza turneul

27 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Iggy & The Stooges isi anuleaza turneul

Iggy & The Stooges au anuntat ca isi vor anula concertele programate in cadrul turneului din acest an - inclusiv concertul pe care ar fi trebuit sa il sustina pe data de 3 iulie, la cea de-a treia editie a festivalului B'Estfest.

Artistii au fost nevoiti sa ia aceasta decizie din cauza regretatei treceri in nefiinta a chitaristului Ron Asheton, membru fondator al trupei The Stooges, alaturi de Iggy Pop, Dave Alexander si de fratele sau, Scott Asheton. Trupul neinsufletit al lui Asheton a fost descoperit de politie in apartamentul acestuia din Ann Arbor, in data de 6 ianuarie.

Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, organizatorul B'Estfest, a declarat: "Hotararea trupei este una fireasca dupa aceasta nefericita intamplare si suntem siguri ca fanii din Romania vor intelege decizia lor. Gandurile si regretele noastre, alaturi de cele ale fanilor, se indreapta spre familia si prietenii artistului in aceste momente de suferinta.".

Laura Coroianu a afirmat ca numele noilor trupe confirmate la B'Estfest 2009 vor fi facute publice in urmatoarele saptamani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod