Iggy Pop concerteaza pentru prima data in Romania

11 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Iggy Pop concerteaza pentru prima data in Romania

Dupa Motorhead, Iggy and the Stooges este noul nume confirmat in programul primelor trei zile de B'Estfest. Cea de a treia editie a festivalului se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie.  

Iggy Pop, pe numele sau adevarat James Newell Osterberg, s-a impus pe scena muzicii rock, artisti precum Sex Pistols sau Nirvana declarandu-se influentati de stilul sau muzical. Considerat un inovator al punk-rock-ului, fapt care i-a atras si porecle precum "The Godfather of Punk" sau "The Rock Iguana", Iggy Pop este recunoscut pentru prestatiile live spectaculoase.
 
Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, costa 270 lei, iar biletele pentru B'Estfest Aftershock sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). Abonamentele B'Estfest si biletele pentru Aftershock pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod