IDÉALIA PRO - O piele ideala este o piele fara pete!

80% dintre femei, indiferent de varsta sunt preocupate de prezenta unui tip de pata in decurs de o luna*. In urma unor studii clinice aprofundate, Laboratoarele Vichy au scos in evidenta un fenomen des intalnit in randul femeilor: aparitia petelor pigmentare aparute din cauza inaintarii in varsta, a stresului, a expunerii la ultraviolete fara protectie solara sau a fluctuatiilor hormonale.

Studiile au demonstrat ca prezenta petelor are un impact major asupra varstei percepute: o piele omogena pare mult mai tanara.
Petele indeparteaza pielea de aspectul sau ideal: mai putin uniforma si luminoasa, isi pierde stralucirea si transparenta tineretii.

Ascultand preocuparile femeilor si intersectandu-le cu procesele biologice ale pielii, Vichy dezvaluie cele 5 mari tipuri de pete care altereaza uniformitatea pielii:

-  pete maronii (hormonale)

-  pete solare

-  pete de imbatranire

-  pete rosii vasculare

-  pete post acnee.

Preocupat de obtinerea unui ten ideal, Vichy face inca un pas inainte catre uniformitatea ideala a pielii si creeaza Idealia Pro, prima crema care corecteaza toate tipurile de pete pentru o piele ideala, uniforma si luminoasa.

Pentru prima data intr-o crema: Tehnologia DRM BrightTM + LHA - actioneaza in profunzime asupra sursei petelor: fibroblastele, de la epiderm pana in derm, oprind formarea petelor.

Cui i se adreseaza? Tuturor femeilor, indiferent de varsta sau tip de piele, care doresc sa recapete un ten omogen si fara pete.

Principalele ingrediente active:

LHA agent exfoliant care stimuleaza regenerarea celulara

Complexul DRM BRIGHT TM - actiune anti-pigmentara, anti-inflamatorie, anti-oxidanta

Eperulina: ingredient natural anti-inflamator si anti-oxidant care actioneaza asupra petelor vasculare

Procysteina: molecula brevetata care actioneaza asupra stresului oxidativ (oxidarea radicalilor liberi) si a hiperpigmentarilor fotoinduse

Vitamina Cg: protejeaza fibroblastelor si stimuleaza activitatea dermului, in particular biosinteza de colagen;  efect anti-oxidant

Rutina de ingrijire pentru o piele ideala:

Curatare si tonifiere cu produse adaptate tipului de ten.

-  Indepartarea impuritatilor

-  Calmare, Tonifiere si Hidratare


Tratare cu Idealia Pro.


 
-  Pete maronii (hormonale)

-  Pete solare

-  Pete de imbatranire

-  Pete rosii vasculare

-  Pete post acnee

 
 Uniformizare cu Dermablend, fond de ten corector.

-  25% pigmenti corectori

-  24 h hidratare

-  12 h rezistenta

-  35 SPF
1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod