Ia ce-i mai bun din primăvară! Cele mai noi colecţii te aşteaptă la Sun Plaza!

Sun Plaza se îmbrăcă în haine de primăvară, la propriu, drept cadou pentru toţi cei pasionaţi de modă şi dornici să fie în pas cu ultimele trenduri. Noile colecţii de primăvară-vară 2012 au sosit în magazinele din centrul comercial, aducând în prim plan cele mai noi tendinţe marcate pe catwalk.

Sun Plaza se îmbracă în haine de primăvară, la propriu, drept cadou pentru toţi cei pasionaţi de modă şi dornici să fie în pas cu ultimele trenduri. Noile colecţii de primăvară-vară 2012 au sosit în magazinele din centrul comercial, aducând în prim plan cele mai noi tendinţe marcate pe catwalk.

Sezonul călduros al acestui an este definit de un melange neaşteptat de stiluri. Alături de siluetele fragile şi retro ale anilor `20 sau `50 şi ţinutele de prinţesă, dar cu influenţe punk de data aceasta, regăsim stilul sport, tăieturile geometrice şi imprimeurile animal print, reinventate pentru a construi femeia nomadă a zilelor noastre.

Pantalonii scurţi nu şi-au pierdut statutul de vedetă, iar imprimeurile florale, materialele perforate, rochiile de dantelă, franjurii, volanele, asimetriile şi clasica combinaţie alb-negru sunt, de asemenea, în tendinţe.

Poate cea mai mare surpriză a acestui sezon este revenirea top-urilor scurte, îndrăzneţe, care lasă la vedere destul de multă piele. Bluzele şi puloverele scurte, cu aerul lor degajat, au revenit la modă însă, neaşteptat, în combinaţii elegante!

Albul este non-culoarea vedetă în preferinţele designerilor, fie că este îmbogăţită cu aplicaţii şi imprimeuri sau folosită ca atare. Acesteia i se alătură culorile fondante şi pastelurile. Toate acestea şi multe alte ţinute pline de farmec le găsiţi în magazinele din Sun Plaza, odată cu venirea primăverii.

Pentru că primăvara este o explozie de culoare şi viaţă, momentul când suntem mai creativi şi mai veseli, iar Sun Plaza într-adevăr o “Destinaţie de senzaţie!”, vizitatorii mall-ului vor putea interacţiona cu noile colecţii într-un mod inedit. La Sun Plaza Shopping Center se va reconstitui o “felie de viaţă”: o zi dinamică de primăvara acasă, alături de întreaga familie.

Cei mai îndrăzneţi vor putea replica această scenă în cadrul unui concurs distractiv cu premii, pe datele de 16, 17 şi 18 martie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod