Huidu, la primul termen în proces

Fostul realizator TV a venit joi, la judecătoria Braşov, însoţit de avocaţi, la primul termen al procesului în care este judecat pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în octombrie 2011, soldat cu moartea a trei persoane.

Familiile victimelor accidentului rutier provocat de Şerban Huidu au cerut, joi, la primul termen al procesului în care fostul realizator TV este judecat pentru ucidere din culpă, acordarea de daune morale şi materiale în valoare de 800.000 de euro.

La primul termen al procesului, care are loc la Judecătoria Braşov, soţia şi fiul uneia dintre victime, Ştefan Lungu Balogh, au cerut daune în valoare totală de 400.000 de euro.

Soţia şi fiul lui Ştefan Lungu Balogh s-au constituit părţi civile diferite în acest proces, cerând fiecare, drept daune morale, câte 200.000 de euro.

De asemenea, fiica unei alte victime a accidentului, Magda Drăgici, a solicitat ca fostul realizator TV să îi acorde daune morale şi materiale de 400.000 de euro.

 Fostul realizator TV Şerban Huidu a fost întrebat de magistraţi dacă are de făcut vreo declaraţie, spunând că nu.

Fostul realizator TV a venit joi, la judecătoria Braşov, însoţit de avocaţi, la primul termen al procesului în care este judecat pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în octombrie 2011, soldat cu moartea a trei persoane.

Huidu nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi la Judecătorie.

La jumătatea lunii mai, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov, notează Mediafax.

În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov.

În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni.
Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.

"Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie.
Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului"
, potrivit concluziilor expertizei tehnice ale cărei rezultate au fost transmise, în 23 martie 2012, Parchetului.

Expertiza a stabilit că accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea maşina condusă de Şerban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, în timp ce şoferul celeilalte maşini implicate în accident, un Logan, nu a avut nicio vină, circula corect şi n-a taiat curba. Maşina vedetei TV i-a apărut brusc în faţă. Conform expertizei, Loganul rula cu 40 de kilometri la oră.

După accidentul rutier din octombrie 2011, Huidu a fost supus unei expertize medico-legale.
Medicii legişti au comunicat ulterior Parchetului Judecătoriei Braşov concluziile expertizei în cazul lui Huidu, care a relevat faptul că acesta era apt să conducă în 16 octombrie 2011 când a produs accidentul rutier din Timişul de Sus.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 21 Oct 2012, 11:57
    un escroc este huidu

    chiar daca le va da acesti bani familiilor victimilor,vor fi din banii pe care el si familia lui blestemata i-au furat de la aceia care i-au platit pt. apartamentele pe care firma lui s-a angajat sa le faca.deci huidu asta este si criminal si talhar,escroc,o spurcaciune,o haimana,un dobitoc.sincer mai bine ar fi crapat atunci la schi.dar are tot timpul imbecilul sa-si sfarame teasta aia handicapata.nu e niciodata prea tarziu.

    0
    0

  • onu pe 21 Oct 2012, 11:50
    e vinovat boul asta de huidu

    ar trebui arestat si tinut 25 de ani dupa gratii.este un imbecil care mai bine ar fi murit in accidentul de la schi.si ce arogant este si mistocar huidul dracului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod