Hugo Chavez, pe covorul rosu alaturi de Oliver Stone

de Georgiana Dorobanțu, 8 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Hugo Chavez, pe covorul rosu alaturi de Oliver Stone

Oliver Stone a cauzat controverse la premiera mondiala a filmului sau documentar despre presedintele venezuelean Hugo Chavez, invitandu-l pe acesta pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Venetia, informeaza femalefirst.co.uk.

Stone a inceput sa lucreze la documentarul despre Hugo Chavez la putin timp dupa ce l-a vizitat pe presedintele Venezuelei in februarie 2008.

Filmul, care il pune pe Chavez intr-o lumina favorabila, portretizandu-l ca pe un lider ingrijorat pentru cei saraci, a nascut controverse printre politicieni, care il acuza pe Chavez ca pune in pericol democratia din Venezuela.
 
Chavez s-a asigurat ca filmul lui Stone a primit atentia media la festivalul italian de film, aparandu-se impotriva criticilor si comparand lupta impotriva saraciei din America Latina cu Renascentismul european.

"Ce se intampla in prezent in America Latina este asemanator cu Renasterea", a declarat Chavez in timp ce dadea autografe pe covorul rosu, alaturi de Oliver Stone.

Sursa foto: dailymail.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod