Hugh Jackman

Hugh Jackman, operat a şasea oară pentru a evita cancerul de piele

Hugh Jackman poza
Hugh Jackman a postat pe Instagram o imagine realizată după operaţie


Carcinomul bazocelular este cel mai des întâlnit tip de cancer de piele, afectând peste 90% din numărul pacienţilor diagnosticaţi cu cancer de piele în SUA. Acest tip de carcinom se răspândeşte rar în organism, dar dacă nu se efectuează extirparea, poate afecta ţesutul din zonă.

Născut pe 12 octombrie 1968, Hugh Jackman este cunoscut pe plan internaţional graţie rolurilor interpretate în filme cu super-eroi şi în câteva comedii romantice.

A devenit celebru cu rolul Wolverine din franciza cinematografică ”X-Men” şi s-a remarcat în comedia romantică ”Kate şi Leopold/ Kate & Leopold” (2001), filmul de acţiune ”Van Helsing” (2004), drama ”Prestigiul/ The Prestige” (2006), drama istorică ”Australia” (2008), filmul SF ”Pumni de oţel/ Real Steel” (2011), musicalul ”Mizerabilii/ Les Miserables” (2012) şi thrillerul ”Prizonieri/ Prisoners” (2013), notează Mediafax.

Partitura din ”Mizerabilii” i-a adus în 2013 o nominalizare la premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor în rol principal” şi primul Glob de Aur din carieră.
În teatru, starul australian a câştigat un premiu Tony pentru rolul din spectacolul ”The Boy from Oz”.

De patru ori prezentator al galei Tony Awards, câştigător al unui premiu Primetime Emmy pentru una dintre aceste prestaţii, Hugh Jackman a impresionat apoi şi în 2009 în calitate de prezentator al galei de decernare a premiilor Oscar.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod