Hugh Jackman are cancer de piele

Actorul australian a dezvăluit, joi, pe platforma Instagram că doctorii au identificat celule canceroase într-un semn pe care îl avea pe nas, însă este vorba de un cancer al pielii care rareori devine malign.

Starul în vârstă de 45 de ani a publicat pe Instagram o fotografie a sa cu nasul bandajat, afirmând că a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, după ce a fost la un control medical, sfătuit de soţia lui, actriţa şi producătoarea de film Deborra-Lee Furness.

"Vă rog să nu fiţi neglijenţi ca mine. Mergeţi la control şi folosiţi cremă cu protecţie solară!!!"
, a scris Hugh Jackman pe contul său de Instagram.



Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele şi afectează peste 90% din pacienţii americani.

Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, dacă tumoarea respectivă este înlăturată, poate leza ţesutul din jur şi lăsa semne, conform site-ului medical WebMD.com, citat de Mediafax.

De altfel, Hugh Jackman a şi fost supus deja unei proceduri de înlăturare a acestui semn de pe nas.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing" sau romantice - "Australia" (2008).
Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009 a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin, relatează Mediafax.

Recent, Hugh Jackman a jucat alături de Jake Gyllenhaal în drama "Prizonieri/ Prisoners" (2013), care spune povestea unui tată aflat în căutarea fiicei sale răpite şi a prietenei acesteia şi care încearcă să îşi facă singur dreptate după ce poliţia nu reuşeşte să le găsească pe cele două fetiţe.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 22 Nov 2013, 20:13
    nota 10

    Un tip decent si un actor foarte bun.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod