Hugh Grant, tată pentru a doua oară

Actorul britanic a anunţat sâmbătă că a devenit tată pentru a două oară, după ce partenera sa de viaţă, Tinglan Hong, a născut un băieţel, care a primit numele Felix Chang.

Actorul britanic a anunţat sâmbătă că a devenit tată pentru a două oară, după ce partenera sa de viaţă, Tinglan Hong, a născut un băieţel, care a primit numele Felix Chang.

Hugh Grant, în vârstă de 52 de ani, şi Tinglan Hong, în vârstă de 32 de ani, mai au împreună o fiică, Tabitha, născută în urmă cu un an şi jumătate, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Tinglan Hong l-a născut pe băieţelul cuplului pe 29 decembrie, naşterea copilului fiind înregistrată oficial de Ziua îndrăgostiţilor, pe 14 februarie.

Copilul a primit numele Felix Chang Hong Grant.

Actorul britanic a decis să anunţe public naşterea fiului său, sâmbătă, pe contul său oficial de Twitter. "Sunt încântat că fiica mea are acum un frate. Îi ador pe amândoi (...) Cei doi au o mamă fabuloasă", a scris Hugh Grant. "Şi ca să fie foarte clar. Eu sunt tatăl", a adăugat actorul într-o nouă postare pe contul său de Twitter.

Hugh Grant nu a dezvăluit pe Twitter numele băieţelului său.

Actorul a devenit tată pentru prima dată în 2011.
Atunci agentul de presă al lui Grant a spus că acesta a devenit tată după ce o femeie, cu care starul britanic a avut o aventură, a născut o fetiţă, notează Mediafax.

"Pot să confirm faptul că Hugh Grant a devenit fericitul tată al unei fetiţe. El şi mama acesteia au avut o aventură şi, deşi acest lucru nu fusese programat, Hugh este foarte fericit. El şi mama fetiţei au discutat toate aspectele şi se află în relaţii prieteneşti", a spus atunci agentul de presă al actorului britanic.
La momentul respectiv nu au fost dezvăluite identitatea femeii şi nici detalii despre relaţia celor doi părinţi.

Actorul, care nu a fost niciodată căsătorit, a spus în 2009 că nu a renunţat la speranţa de a deveni părinte într-o bună zi.

Hugh Grant a avut o relaţie de 13 ani cu modelul Elizabeth Hurley şi o alta de trei ani cu starleta britanică Jemima Khan.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod