Hoţii care i-au spart casa Andreei Marin au fost prinşi

În urma anchetei, poliţiştii de investigaţii criminale Ilfov au identificat trei bărbaţi, membri ai unei grupări specializate în furturi din locuinţe, care au participat la spargerea casei vedetei.
"În fapt, în seara de 22 august anul curent, Andreea Marin a sesizat Inspectoratul de Poliţie Ilfov cu privire la faptul că, în ziua respectivă, în intervalul orar 1830-2350, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, din localitatea Voluntari, prin forţarea unei ferestre de tip termopan, fiindu-i sustrase bijuterii şi bani. În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă şi a altor activităţi investigative, poliţiştii i-au identificat pe C.D, de 49 de ani, C.G., 27 de ani şi T.M., 25 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.
Cei în cauză urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale corespunzătoare",
se arată în comunicatul remis miercuri de IPJ Ilfov.

Cei trei indivizi mascaţi, înarmaţi cu răngi, au pătruns în casa Andreei Marin şi a lui Tuncay Ozturk din Pipera. În acea zi Andreea era în Turcia, iar Tuncay ieşise la cină cu prietenii. Când soţul ei s-a întors, a găsit urme de noroi în casă. Analizând imaginile înregistrate de camerele video, soţul Andreei a dedus că jaful a durat doar cinci minute.
Hoţii au luat câteva bijuterii şi în jur de 1.000 de lei.

"Când ne-am uitat pe înregistrări, am observat că trei oameni care purtau măşti au rupt gardul şi au intrat în curte prin spate. Prima oară au verificat garajul. Au văzut că era o singură maşină acolo, pentru că Andreea nu a plecat cu maşina, eu am dus-o la aeroport. Nu s-au gândit o clipă că ea ar putea fi acasă. Cei trei nu erau deloc stresaţi, ci foarte calmi. Au deschis uşa la casă şi au intrat foarte uşor.
Ce e ciudat, parcă ştiau că Andreea nu a luat maşina cu ea. Au intrat toţi în casă, nimeni nu a stat de şase. Au zăbovit doar cinci minute şi nu au luat nimic de valoare. Au verificat dressingul, dormitorul nostru, au făcut un pic de dezordine doar printre lucrurile soţiei mele.
Au plecat cu o geantă, în care Andreea spune că ar fi avut 1.000 lei"
, a mai spus fisioterapeutul turc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod