Horia Tecău s-a mutat la Andreea Raicu

Vedeta TV şi Horia Tecău au făcut deja pasul următorul în relaţie. Ei locuiesc împreună, în apartamentul Andreei, anunță ziarul Click!.

Horia Tecău se pregăteşte intens pentru noul sezon, care va debuta în luna  ianuarie, așa că are foarte puţin timp liber.

Sportivul a reluat antrenamentele și stă cel puţin cinci ore zilnic în sala de forţă sau pe teren. Dacă ar locui cu chirie, aşa cum obişnuia până acum tenismanul constănţean, el ar avea foarte puţin timp la dispoziție pentru a se întâlni cu iubita sa, notează Click!.

"Petrec tot timpul împreună", le-a povestit reporterilor o prietenă a celor doi.

În fiecare zi, după ce iau împreună micul dejun, el pleacă la antrenamente, iar Andreea îşi vede de treburile ei, a mai spus sursa citată.

Săptămâna viitoare, Horia Tecău va pleca în America, unde se va pregăti timp de aproximativ trei săptămâni. "Andreea nu s-a hotărât încă dacă va pleca în SUA cu el. Oricum, au în plan să petreacă Sărbătorile de iarnă împreună. Pentru Andreea e o tradiţie să fie acasă de Crăciun, cu familia şi cei dragi. Iar Horia va fi alături de ea", a mai spus sursa citată de Click!.

Vezi aici mai multe detalii despre acest subiect!

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod