Horia Brenciu canta "Septembrie, luni"

Facebook Twitter Comenteaza
Horia Brenciu canta

Odata cu prima zi a toamnei, pe 1 septembrie, Horia Brenciu si-a lansat al 3-lea si cel mai nou single al sau, "Septembrie, luni", melodie extrasa de pe albumul "35". Videoclipul piesei, care are ca personaje principale pe Horia si pe Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei "Regina" de la Acasa TV, a avut premiera luni, 1 septembrie, in cadrul emisiunii "Top Super Hit", de la TVR 1, ora 22:00.

"Septembrie, Luni" este melodia nostalgica a unei povesti de iubire care se incheie, o piesa plina de sensibilitate cu un clip ce transpune emotia si trairile unui cuplu aflat in toamna relatiei.
Povestea clipului este simpla, dar transmite prin fiecare secventa tristetea despartirii. Fiecare gest al celor doi protagonisti surprins de camera de luat vederi este menit sa sugereze mesajul piesei, sa ilustreze trecutul si prezentul relatiei.

"Septembrie, luni" este melodia fiecarui cuplu si cred ca in fiecare relatie exista o primavara, o toamna, poate si o acalmie de vara... Multa lume m-a intrebat de ce septembrie? De ce luni? E karma... Piesa a fost compusa de chitaristul orchestrei mele, Cristian Cretu, iar versurile sunt semnate de Andreea Miclici.
Pe amandoi ii veti vedea la Cerbul de Aur! Ii multumesc Dianei ca a acceptat sa joace alaturi de mine, chiar daca scena palmei, din videoclip, a beneficiat si de o dubla. La recitalul meu, de la Cerbul de Aur, din seara de 5 septembrie, piesa va fi una dintre melodiile pe care le voi canta publicului din Brasov cu mare drag, de data asta intr-un aranjament special live, cu totul si cu totul special".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod