Hollywood Multiplex îşi trimite spectatorii la Los Angeles

Actori celebri, premii surpriză, bilete gratuite la film şi o excursie la studiourile Universal din L.A. te aşteaptă iarna asta la Hollywood Multimplex!

Actori celebri, premii surpriză, bilete gratuite la film şi o excursie la studiourile Universal de la Los Angeles. Adică o desagă plină de bunătăţi cu care Hollywood Multiplex îşi întâmpină spectatorii iarna aceasta!

Până la 31 ianuarie, toţi spectatorii Hollywood Multiplex care cumpără pahare de Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta sau Sprite de 0,75 litri şi colecţionează stele pe talonul primit obţin automat, la cea de-a patra steluţă de pe talon, un bilet gratuit la film.

În plus, cei care fac fotografii cu protagoniştii care îi aşteaptă la Hollywood Multiplex şi apoi le încarcă pe www.facebook.com/hollywwoodmultiplex, obţinând cât mai multe Like-uri, au şanse crescute să câştige premii surpriză.

 

Iar premiul cel mare va reveni unuia dintre cei care introduc codul biletului cumpărat pe www.hmultiplex.ro, intrând astfel automat în tombola pentru o excursie pentru două persoane la studiourile Universal, de la Hollywood, Los Angeles!

Campania se desfăşoară în perioada 19 decembrie 2011 – 31 ianuarie 2012, iar premiile pot fi revendicate până la 15 februarie 2012.

 

La Hollywood Multiplex îţi faci prieteni celebri şi vacanţa ca-n filme!

Mai multe detalii pe www.hmultiplex.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod