Moş Crăciun

Ho, Ho, Ho! Moş Crăciun şi-a reînnoit permisul de pilot - VIDEO

Moş Crăciun şi-a reînnoit permisul de pilot de curse comerciale, după ce a trecut cu succes un examen scris şi un control medical - în ciuda unei glicemii cam ridicate - şi va putea să-şi piloteze sania trasă de reni pe cerul nocturn în Ajun de Crăciun, au anunţat, joi, reprezentanţii Transport Canada (Ministerul Transporturilor din Canada), citaţi de Reuters.

Moş Crăciun a primit noul permis de pilot din partea lui Marc Garneau, ministrul Transporturilor din Canada, un fost astronaut, potrivit unui mesaj video publicat pe contul de Twitter al Transport Canada.

”Moş Crăciun, am veşti bune pentru tine. Încă o dată ai luat examenul de pilot şi....uite, acesta este certificatul tău”, îi spune Marc Garneau lui Moş Crăciun, care poartă celebrul costum roşu, pălărie şi mănuşi negre.

În acel clip, Moş Crăciun trece un test de vedere, alcătuit exclusiv din literele ”H” şi ”O” - care compun tradiţionala formulă de adresare a acestuia: ”Ho, Ho, Ho!” - şi pune la dispoziţia autorităţilor un test de urină, relatează agenţia citată de News.ro.

”Sănătatea ta este bună.

Glicemia este puţin cam mare, dar eşti bun de pornit la drum, iar asta e vestea cea bună”, îi spune ministrul canadian lui Moş Crăciun, care răspunde printr-un râs.

Marc Garneau îl avertizează însă pe Moş Crăciun şi în legătură cu elementele care pot să îi distragă atenţia în timpul condusului: ”Îţi reamintesc: să nu foloseşti telefonul mobil, să nu trimiţi SMS-uri în timp ce îţi conduci sania pe cerul nopţii”.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod